אוכל

צהריים בצ'יק צ'אק: רביולי גבינות שמש

רביולי גבינות שמש. פסטה ריקו רביולי גבינות שמש. פסטה ריקו

הילדים חזרו הביתה רעבים? אין לכם חשק לעמוד מול סירים רותחים בחום הזה? מחפשים משהו שהוא לא רק פסטה ברוטב עגבניות? חברת "פסטה ריקו" מגישה לכם מתכון קייצי, מפנק, סופר מהיר ואפילו משודרג לרביולי גבינות, עם טוויסט של עגבניות מיובשות.

חברת "פסטה ריקו" היא חברה ישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית. הרביולי עשוי מ-100% קמח דורום וגבינות איכותיות, ביניהן: ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו.

רביולי גבינות שמש

מה צריך? 

מצרכים (לכ-4 מנות):
1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום
כף חמאה
כף שמן זית
1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים:
1/2 כוס פירורי לחם
1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות

איך מכינים?

  • מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
  • במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.
  • להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
  • מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.
שתף את הכתבה ב:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

צרו איתנו קשר בנוגע לכתבה:

    נגישות